Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimentão vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão encarnado, em lata, escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40min
Bolinho de bacalhau
30 Min
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55min
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1h
Sopa de legumes versátil
50min
Leite creme
25 min
Jardineira de carne
50min
Bacalhau espiritual
50min
Purê de batata
50min
Arroz de tomate
30 Min
Arroz de atum e ovo
1h
Bolo de limão
2sa