Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 20 g queijo parmesão
- 50 g queijo de cabra curado (tipo atabafado)
- 125 g ervilhas descongeladas
- 25 g alcaparras escorridas
- 1 ovo
Massa de beterraba
- 80 g beterraba cozida
- 4 ovos
- 400 g farinha tipo 65
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 400 g natas
- 200 g queijo gorgonzola
- 40 g alcaparras escorridas
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15min
Dip de alcaparras e azeite
5min
Molho gastric de frutas vermelhas
Geen beoordelingen
Bolo Alasca
8h
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Bolo de reis
1 Std. 5 Min
Gaspacho de tomate e alperce
1 godz. 15 min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 min
Técnica Tortellini
Geen beoordelingen
Molho béarnaise
15min
Sopa cremosa de aspargos
30 min
Soufflé rápido de queijo
45 min