Gyozas japonesas de porco e gengibre

Gyozas japonesas de porco e gengibre

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
25 unidades

Ingrediënten

  • óleo de sésamo
    1 c. sopa de
  • pescoço de porco desossado
    250 g
  • cebolos (spring onions) s/ casca, cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    4
  • gengibre fresco s/ casca (2 cm aprox.)
    1 pedaço de
  • alho
    2 dentes de
  • açúcar
    1 c. chá de
  • vinagre de vinho
    1 c. sopa de
    1 c. sopa de vinagre de arroz
  • molho de soja (tamari) mais q.b. p/ servir
    1 c. sopa de
  • massa wonton
    25 folhas de
  • água
    500 g
  • óleo de girassol
    2 c. sopa de
  • Pasta de wasabi q.b. p/servir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 57.8 mg
Eiwitten 2.5 g
Calorieën 171.6 kJ / 41 kcal
Vetten 2.5 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...