Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- óleo de girassol, para untar
- 20 g açúcar demerara
- 400 g água
- 250 g abóbora fresca, em cubos médios (3 cm)
- 3 ovos
- 150 g açúcar de coco
- 150 g farinha de trigo
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- 80 g aveia em flocos finos
- Voeding
- per 10 fatias
- Calorieën
- 10550 kJ / 2524 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 450 g
- Vetten
- 105 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 11842 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de abóbora
1 Std. 25 Min
Bolo de banana
1h
Bolo de laranja sem açúcar
1 Std. 10 Min
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55min
Bolo de maçã
50min
Leite creme
25min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Molho Béchamel (versão rápida)
10min
Bolo de chocolate
40min
Bolo mármore
2h
Bolo de iogurte
1 Std. 40 Min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM5
Geen beoordelingen