Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g beterraba cortada em pedaços
- ½ pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g manteiga
- 50 g vinho tinto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz p/ risoto
- 150 g queijo feta esfarelado
- Tomilho-limão, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1474 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 godz. 20 min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Risoto de couve e favas
35 dk
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 Min
Pesto de couve e avelã
5 Min
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 Std. 50 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min
Risoto de espargos e açafrão
35 dk
Húmus
10 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 dk
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min