Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
- 60 g de queso parmesano
- 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 150 g de leche
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 500 g agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis con champiñones y salsa de limón con cebollino
1h
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4h 45min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Coca de puerros y beicon
1h 50min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2h 30min
Cheesecake salado con tomates cherry
3h 40min
Aperitivos de hojaldre
25min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min