Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aceite de aceitunas negras
- 200 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
Reducción de balsámico
- 100 g de vinagre balsámico
- 10 g de azúcar moreno
Tomate confitado
- 400 g de tomate entero en conserva (bien escurrido)
- 50 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Panna cotta de mozzarella
- 3 hojas de gelatina
- 2 bolas de mozzarella escurrida (220-230 g)
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
Montaje
- 6 - 12 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2491 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 54.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10h 30min
Fondue de carne (borgoña)
1 godz.
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 godz.
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10 Min
Bruschetta de pollo y rúcula
40 Min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50 min
Helado de queso de cabra con sirope de cerveza
4ωρ. 45 λεπτ.
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4 Std.
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Bombones de cherry al pesto
1 godz.
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 godz.