Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 2 œufs
- 300 g de farine de blé
La crème chantilly
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min., très froide
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
Le montage
- 100 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3668 kJ / 878.7 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.2 g
- Vetten
- 52.3 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Pâte levée feuilletée
12 Std. 30 Min
Quiches printanières au saumon
2 godz. 10 min
Petits pains au chocolat
13 Std.
Kremšnita (mille-feuille croate)
2 Std.
Gâteau aux framboises et pêches
5h
Pain perdu au sirop de betterave
1h 25min
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1 Std. 30 Min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Pains au beurre d'herbes
1h
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Eclairs caramel beurre salé
24 Std.