Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de romero (aprox. 10 cm de largo), sólo las hojas
- 3 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- 5 hojas de salvia fresca
- 150 g de cebolla amarilla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 70 g de tocino ahumado, en cubos (3 cm)
- 750 g de cuello de cordero, en filete, en trozos (2-3 cm)
- ¼ cditas de sal marina
- ½ cditas de pimienta negra molida
- 2 zanahorias, peladas y cortadas en rebanadas (1 cm)
- 2 ramas de apio, en trozos de (1 cm)
-
2
cdas de concentrado de caldo de res
of 2 cdas de caldo de verduras en pasta - 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 200 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Monstruo de calabaza
Geen beoordelingen
Donas de sushi
50min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Korma de res
2h 25min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 Std. 30 Min
Pollo en salsa de xoconostle
40 Min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1 Std. 30 Min
Saltimbocca a la romana
30 Min
Pavo en mole de frutas secas
2 Std.
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4 Std. 30 Min
Pollo georgiano con bulgur
1 Std. 15 Min