Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 2 piezas de cáscara de limón amarillo, sin la parte blanca
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 pizca de romero seco u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pizcas de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 piezas de chambarete de res, en rebanadas, cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 echalot (30 g)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1353 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa y poro
40min
Tallarines con trufa
Ninguna valoración
Pasta fresca de tinta de calamar
30min
Muslos de pollo a la sal con papas picantes
1h 20min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50 Min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2h 40min
Risotto falso de cebada con pescado blanco
1h 5min
Albóndigas de chicharrón
45min
Goulash de ternera con papas y manzana
1 Std. 25 Min
Pay de carne a la cerveza TM6
1 godz. 40 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min