Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de agua
- 1 patata pelada en octavos (aprox.150 g)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 - 10 g de jengibre fresco
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de garam masala
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- 4 cucharadas de cilantro fresco picado
- 4 - 5 láminas de masa filo o pasta brick
- 100 g de mantequilla derretida para pintar la pasta
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 346 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 3.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscús especiado de verduras
30 Min
Cuscús marroquí de pollo con limón y aceitunas
45 Min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Cuscús marroquí
1 Std.
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1h 30min
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2h
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50 min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2h 30 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Samosas vegetarianas
1h 45 min