Compatibele versies
Carpaccio de pez espada marinado con ensalada de rabanitos y pepino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pez espada marinado
- 800 - 1000 g de pez espada en una pieza (de ¼ de la rodaja) previamente congelado y descongelado
- 250 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 10 g de jengibre fresco
- 1 chile rojo fresco sin semillas
- 4 tiras de piel de lima
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada (negra, blanca, rosa, jamaica y sichuan)
Ensalada de rabanitos y pepino
- ½ - 1 chile rojo fresco sin semillas
- 3 - 4 rabanitos (aprox. 80 g)
- 50 g de cebolla roja
- 100 g de pepino
- 40 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de lima
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de alcaparras
Montaje y terminación
- 1 bolsa de brotes germinados (de rabanitos, lombarda o remolacha)
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de ternera en salsa de vino tinto
25 λεπτ.
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15 λεπτ.
Salsa soubise (Espesar)
30 λεπτ.
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 Min
Bizcocho de chocolate blanco TM6
2 Std.
Arroz con leche de almendras
55 min
Sopa de tomate
30 λεπτ.
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Menestra de verduras
40 Min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6h 30min
Salsa Chorón (Espesar)
20 λεπτ.
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 Std. 20 Min