Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
of 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 258.6 mg
Alternatieve recepten
Pan de molde
3h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45 min
Bollos de pan de batata
3h
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Pan de leche
2h 20min
Panes pita
1h 50min
Pan de leche
2h 20min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Panecillos de leche
4h 30min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3u. 40min
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min