Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
of 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 258.6 mg
Alternatieve recepten
Jalá
2h
Pan de molde
3 godz.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45 min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan pide integral (Pide ekmek)
2 Std. 40 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40 min.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Geoda cake
4 Std.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min