Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 30 g de beurre, et un peu pour la poêle
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, de volaille ou de bœuf
- 1 gousse d'ail, hachée
- 200 g de champignons des bois frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de persil frais, équeutés, hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 839 kJ / 20.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto à la betterave
30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min