Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g tomate-cereja
- Vinagre q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de sal
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g amêndoa s/ pele
- 20 g coentros
- ½ malagueta (optioneel)
- 150 g azeite, mais q.b. p/ temperar e untar
- 300 g queijo mozarela fresco cortado em pedaços
- 8 fatias de pão alentejano cortado finamente
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2403 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1 Std.
Queijo camembert com cobertura de frutos secos
15min
Pão de alho
1 Std. 15 Min
Wraps de frango e abacate
25 Min
Quesadilha de frango e mozarela
45min
Deviled eggs
30 Min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 Min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40min
Bruschetta
35 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Conchas recheadas com queijo de cabra e chouriço
1 Std.
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10min