Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g queijo parmesão
of 50 g queijo pecorino - 70 g manteiga
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 50 g talo de aipo
- 300 g arroz p/ risoto
- 150 g vinho branco seco
- 125 g tomate seco, em óleo, cortado em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 750 g água
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 125 g queijo mozarela fresco cortado em fatias
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2705 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto
30 Min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto de legumes
40min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto à milanesa
25 Min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto com ervas aromáticas
40min
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min