Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 20 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 g folhas de hortelã
- 10 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. sopa de orégãos frescos
- 2 c. chá de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de noz-moscada inteira
- 80 g queijo mascarpone
- 20 g azeite
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 300 g arroz p/ risoto
- 50 g vinho branco
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min
Risoto
30 Min
Arancini
1h 20min
Risoto alfacinha
30 Min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto de alcachofra
30 Min
Risoto à milanesa
25 Min
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min