Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina
- 30 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 2 tuorli
- 130 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ¼ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 2 albumi
- burro q.b.
- 2 pere Abate
- 150 g di cioccolato fondente
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di liquore all'arancia
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1980 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata di mele
1 godz. 5 min
Torta Sacher
3h 30 min
Strüdel ai frutti di bosco
2 godz.
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15 min
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Crostata al cioccolato
1 godz. 50 min
Torta Susanna
2h 40min
Torta cremosa al limone
2sa 30 dk