Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Crêpes (senza glutine)
50 menit
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 menit