Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2u. 40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min