Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 100 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di speck a fette
- 3 patate (300 g circa), pelate e a fettine sottili (2 mm circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 92.9 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane veloce (senza glutine)
1 godz.
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2hod. 35min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Besciamella (senza glutine)
15 min