Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 100 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di speck a fette
- 3 patate (300 g circa), pelate e a fettine sottili (2 mm circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 92.9 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Besciamella (senza glutine)
15min