![Muffin al Parmigiano Reggiano Muffin al Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18A174BF-9593-461D-BCFD-A976AA7C81BC/Derivates/A57117E1-6428-4D53-AE83-04B6FCA6BE99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 380 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 60 g di semi di sesamo tostati + q.b
- 100 g di semi di girasole
- 130 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2752 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 47.2 g
Alternatieve recepten
Blinis integrali con Gorgonzola
1h
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45 min
Plumcake salato con formaggio di capra e noci
55 min
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50 min
Brownies
45 min
Plumcake salato
1 Std. 30 Min
Muffin salati
1h
Plumcake salato al tonno
55 min
Muffin speck e caciocavallo
45 min