Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 330 g di farina integrale
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 115 g di zucchero
- 45 g di olio di semi di girasole
- 45 g di olio extravergine di oliva poco fruttato
- 90 g di bevanda a base di soia (latte di soia)
Crema
- 500 g di bevanda a base di soia (latte di soia)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 - 2 pizzichi di curcuma in polvere
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
Terminare la preparazione
- 350 g di fragole, lavate e a spicchi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di agar agar
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Plumcake light al limone
55min
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Zaletti (vegan)
50min
Muffin di carote e semi di papavero
1h 5min
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Crêpes (vegan)
1sa
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1sa
Pasta frolla al farro (vegan)
2sa 40 dk
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1sa
Crêpes senza lattosio ripiene di confettura
1sa