Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fetter Speck, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kalbsfleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm)
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ¾ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1417 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Lyoner
12 godz.
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Kartoffelpuffer
20min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2 godz. 45 min
Muschelsuppe
40 Min
Frische Tortellini Bolognese
1h 50min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 Min
Fleischbrühe alternativ Geflügel- und Gemüsebrühe
2 Std. 30 Min
Vanilleeis
12 godz.
Schlagsahne
10 Min