Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3 Std. 45 Min
Nudelteig
1ωρ.
Arancini Siciliani
5h
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1ωρ.
Ravioli alla napoletana
1ωρ.
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Frühlingsrollen
2u. 10min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1ωρ.
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min
Gnocchi di patate
1h 30 min