Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades, mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de polenta e curgete
50min
One pot de quinoa
40 Min
Sopa rica de soja
50min
Chucrute - TM5
Brak ocen
Lasanha de abóbora e couve kale sem forno
40 Min
Moussaka vegan
1 Std. 20 Min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 Std. 15 Min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Panquecas de milho com cogumelos, presunto e rúcula
1h
Chapéus de bruxa com curgete e milho
25 min
Pataniscas de espinafres com tahini
25 min
Muffins de espinafres e feta
30 Min