Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades, mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de chuchu e funcho
40 min
Caril de batata-doce
30 min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 min
Bolo de crepes com salmão marinado
1h 10min
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50 min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1 Std. 30 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Pesto de couve e avelã
5min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1 godz.
Creme de beterraba e laranja
40 min