Embrulhos de acelga com fiambre e arroz

Embrulhos de acelga com fiambre e arroz

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
6 doses

Ingrediënten

  • acelga (600 g aprox.)
    12 folhas de
  • pão de véspera cortado em pedaços
    20 g
  • salsa
    5 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • água
    1000 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • arroz agulha
    50 g
  • cebola
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • fiambre cortado em cubos
    100 g
  • noz em metades mais q.b. p/ guarnecer
    30 g
  • uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
    6

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 5 g
Calorieën 1221 kJ / 292 kcal
Vetten 25 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 12 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...