Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Red Leicester cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)
- 2 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 500 g cream cheese
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tsp garlic powder
- ½ tsp paprika
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 bunch fresh parsley
- crackers, for serving
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 253.8 kJ / 60.6 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 131.4 mg
Alternatieve recepten
British spice rub
5 min
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Olive Spread
5 min
French Onion Soup (TM5)
1h
Pink Coconut Kisses
1h 20 min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Nougat Biscuits
2h 30 min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20 min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min