Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g milk
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
3
tsp dried instant yeast (12 g)
of 30 g fresh yeast, crumbled - 1 medium egg
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
Spinach Pesto
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g fresh baby spinach
- 20 g fresh basil leaves
- 20 g walnuts
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt (optioneel)
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1235.4 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 268.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Cheesy Triangle Scones
25min
Apple Tart (TM6)
1h
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Calzone Napoletano
1h 40min
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min