Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g milk
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
3
tsp dried instant yeast (12 g)
of 30 g fresh yeast, crumbled - 1 medium egg
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
Spinach Pesto
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g fresh baby spinach
- 20 g fresh basil leaves
- 20 g walnuts
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt (optioneel)
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1235.4 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 268.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Röstis (TM6)
50min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 menit
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 menit
Butterscotch Delight
20 min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Butter Board with Spinach Pesto
15 menit
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1h 45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Cheesy Triangle Scones
25 min