Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g water
- 10 g caster sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast (7 g)
of 15 g fresh yeast, crumbled - 250 g gluten-free bread flour
- 50 g rice flour
- 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp xanthan gum
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 10 seedless red grapes
-
100
g Taleggio cheese, cut in small pieces
of Brie cheese, cut in small pieces - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032.7 kJ / 246.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 506.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 Min
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Easter Carrot Cheese Dip
15 dk
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1j
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1j