Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de jengibre fresco
- 5 g de aceite de oliva
- 50 g brote de bambú (fresco) cortados en tiras
- 40 g de setas shiitake secas hidratadas en agua caliente y cortadas en tiras
- 10 g de zanahoria cortada en tiras
- 30 g de setas enoki frescas
- 1 cucharaditas de salsa de soja
- ½ cucharadita de pimienta recién molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharadita de aceite de sésamo
- 1 oblea de arroz cuadrada, de unos 30 x 30 cm (véase sugerencia)
- 500 g de agua
- 200 g de hojas de espinaca frescas cortadas en trozos de 3 cm, incluido el tallo
- 2 naranjas cortadas finas en semicírculos
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 4.17 g
- Koolhydraten
- 10.71 g
- Vetten
- 8.93 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Crumble estilo indio
1h
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 Min
Misoshiru (sopa de miso)
40min
Sopa de miso
25 Min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 Std. 30 Min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Chop suey vegetariano
30min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min