Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Canelones
13h 30min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Crema con rape y gambas
30 menit
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1j 10 menit
Rape en salsa americana
1j
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45 min
Buñuelos de bacalao especiados
1j
Crema de boletus
1h 35min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Vichyssoise
2h 20min