Brandada de bacalao al estilo portugués
TM5 TM31 TM6

Brandada de bacalao al estilo portugués

4.8 (236 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
  • 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
  • 1 ramita tomillo seco
  • 8 dientes de ajo
  • 450 g de nata (35% de grasa)
  • rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1035.8 kJ / 247.8 kcal
Eiwitten
9.7 g
Koolhydraten
10.4 g
Vetten
18.6 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten