Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (optioneel)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2895 kJ / 696 kcal / 2895 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 10 g / 10 g
- Koolhydraten
- 44 g / 44 g
- Vetten
- 53 g / 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Cupcake al profumo di lavanda
40 min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5sa
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2sa 30 dk
Strüdel ai frutti di bosco
2 Std.
Plumcake ai marroni
1h
Torta multistrato al pan di zenzero
28 Std. 50 Min
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10 Std. 20 Min
Trancetti di cheesecake menta e cioccolato
1 Std. 30 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2u. 25min
Apple pie
1h 20min