Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (optioneel)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2895 kJ / 696 kcal / 2895 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 10 g / 10 g
- Koolhydraten
- 44 g / 44 g
- Vetten
- 53 g / 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stelle di pan di zenzero
1h 35 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12 Std. 55 Min
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2h
Piccola pasticceria natalizia
4h
Sorbetto alla banana
5 min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4h
Victoria Sponge cake
1h 30min
Zucchero ai lamponi
Geen beoordelingen
Crostata con crema di zucca
1h 40min