Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción
- 1 lengua de ternera (1400-1500 g)
- ¼ de cebolla
- 1 zanahoria en 2 trozos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 - 3 litros de agua (para cocer)
Guiso
- 3 dientes de ajo
- 180 g de cebolla roja, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 150 g de vino tinto
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 100 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 177.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 мин.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Truchas en escabeche
12h 30 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 мин.
Carne guisada con fantasmas de patata
1ч. 30 мин.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min