Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción
- 1 lengua de ternera (1400-1500 g)
- ¼ de cebolla
- 1 zanahoria en 2 trozos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 - 3 litros de agua (para cocer)
Guiso
- 3 dientes de ajo
- 180 g de cebolla roja, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 150 g de vino tinto
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 100 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 177.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Cangrejos de río en salsa
30min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2 godz. 20 min
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1h
Sukalki
2h