Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Piri Piri
- 3 dientes de ajo
- 4 chiles rojos frescos (sin semillas y en mitades)
- 2 - 4 pimientas de Cayena secas enteras (ajuste a su gusto)
- ½ cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 pollo entero (1200-1500 g)
Ensalada de verduras
- 500 g de verduras variadas, en trozos de 5-6 cm (p.ej. apio, brócoli, zanahoria, pimientos, etc.)
- 100 g de mayonesa
- 1 ½ cucharadas de mostaza de Dijon
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3317 kJ / 792 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cerdo agridulce y arroz blanco al vapor - China
40min
Poke bol de arroz con cerdo y salsa hoisin
45min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2h 20 min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2h 20 min
Pollo teriyaki
2h 5min
Pollo con coco al estilo de Malasia
25u. 40min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40min
Aguja de cerdo con piña y naranja
2h
Pollo con mole poblano
1h 20min
Vindaloo de cordero - India
1hod. 40min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h