Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 80 g de mermelada de arándanos
- 100 g de vino de Madeira
- 1 cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- 15 g de mostaza de Dijon
- 20 g de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 400 g de caldo de pollo
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 700 - 800 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, brócoli, coliflor, calabacín, etc.) en rodajas, ramilletes o dados
- 20 g de kétchup
- 50 g de castañas cocidas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 1.39 g
- Koolhydraten
- 10.81 g
- Vetten
- 3.35 g
- Vezels
- 1.94 g
Alternatieve recepten
Solomillo Wellington
2h
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
30 Min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26小时
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Salsa agridulce de verduras
9 Std.
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1 Std. 10 Min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Jamón fresco asado con salsa agridulce
1 Std. 20 Min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 Min