Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 35 g
- Calorieën
- 206 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 118.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa de queso de cabra
5min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Pimientos marinados
55min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40 Min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Reducción de vino tinto
40 Min
Salsa bearnesa
15min
Brochetas de palometa adobada
1 godz. 25 min
Salsa agridulce de verduras
9 godz.
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Salsa de limón para carnes blancas
5min