Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de bacalao y bechamel
50min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 Min
Risotto al vino tinto
25 Min
Salsa de queso de cabra
5 Min
Risotto al limón
25 Min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1 Std. 10 Min
Paté de champiñones y nueces
5 Min
Sopa de pepino con brochetas de langostinos
35 Min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h