Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Risotto al limón
25 Min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Pollo relleno y salsa de membrillo
2h 30 min
Lomo de cerdo relleno con guarnición de endibias y tirabeques
3h 30 min
Salsa bearnesa
15 Min
Albóndigas, pimientos y arroz con salsa de curry
45 Min
Salsa de limón para carnes blancas
5min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Salsa de queso azul
10 min