Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 2 trozos de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 rodajas de morcillo de ternera cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 chalotas (30 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
-
100
g de agua
of 100 g de caldo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1353 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Ternera con setas al brandy
45 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Ternera al ron con setas
25 min
Estofado de ternera con tortellini
1sa
Arroz de pato
1sa 10 dk
Gulash con cerveza
1sa 10 dk
Conejo en escabeche
48óra 50p
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1sa
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1sa 10 dk
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1h 5min
Callos a la asturiana
1sa 20 dk