Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 700 g Kartoffeln, klein, gut gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält, eventuell halb weiß, halb grün
- 200 g Milch, 1,5 % Fett
- 150 g Crème légère
- 3 Eier
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Rosenkohl-Auflauf
1sa
Spargellasagne
1 godz. 20 min
Spargel-Omelette
50 Min
Spargelauflauf
1 Std. 10 Min
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Spargel-Lachs-Auflauf
1sa 30 dk
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 Std. 10 Min
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
1sa
Gemüseauflauf mit Quark
1sa 30 dk