Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Milch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 30 g Mehl
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Haselnussöl
-
250
g Pfifferlinge
of 250 g Pfifferlinge, TK, aufgetaut, abgetropft - 100 g Sahne
- 4 TL Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargelcremesuppe
45 min
Brokkolicremesuppe
35 min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1 godz.
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Sauce Rouille
25min
Grüne Salatsuppe
40 min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 min
Knoblauchsuppe
30 min