Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 1 chile fresco (guindilla) sin semillas
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) (optioneel)
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos de 3 cm
- 80 g de apio en trozos de 3 cm
- 250 g de membrillo crudo (pelado y sin semillas) en trozos de 3 cm
- 20 g de vino de Jerez seco
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos de 4 cm
-
750
g de caldo de pollo
of 750 g de caldo de verduras - 150 g de nata (y un poco más para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 409.1 kJ / 97.9 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de champiñones
20 Min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Crema de boletus
1h 35min
Crema crudívora de brócoli
1 Std. 10 Min
Vichyssoise
2h 20 min
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 Std. 30 Min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 godz.
Crema de calabacín
25 Min
Sopa griega de garbanzos
25 Min