Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
of 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 283.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Crema de champiñones
20 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Vichyssoise
2h 20min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15min