Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 170 g Gouda (z.B. Chili-Gouda), in Stücken
- 60 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 60 g Salami, in Stücken
- 60 g Champignons aus der Dose, abgetropft
- 80 g Ajvar (siehe Tipp)
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min
Würstchen im Schlafrock
2 Std.
Flammküchlein
1 Std. 20 Min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Bacon-Spieße
1 Std. 30 Min
Käse-Salami-Twister
1 godz. 50 min
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Pizza-Profiteroles
2 Std.
Mozzarella-Salami-Happen
1h 45min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min