Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl
- 250 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
150
g Ricotta
of 150 g Frischkäse - 50 g Tomatenmark
- 1 EL Pizzagewürz
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln
- 100 g Salami, in Würfeln
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Kaffeesahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3835 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelpizza
1h 10min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10min
Spaghettipizza
55min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Minicalzone "Neptun"
1h 20 min
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20 min
Mini-Calzonen
1h 40min
Chili-Cheese-Bällchen
40min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 godz. 50 min
Cannelloni al forno
1h 30min