Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl
- 250 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
150
g Ricotta
of 150 g Frischkäse - 50 g Tomatenmark
- 1 EL Pizzagewürz
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln
- 100 g Salami, in Würfeln
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Kaffeesahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3835 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Calzonen
1 godz. 40 min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Bolognese-Pizza
1h 45min
Minicalzone "Neptun"
1 godz. 20 min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Brotkranz mit Eiern
2h 20 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 Std. 10 Min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 Std. 30 Min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min