Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 400 g Tomaten, entkernt, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Partyähre
1h 50 min.
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Margherita
1h 45min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Empanadas "Mexican"
1h 50 min.
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Mini-Calzonen
1 Std. 40 Min
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Flammkuchen, klassisch
1h
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Cannelloni al forno
1h 30min