Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 180 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl Type 550
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Rosmarinöl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweige Rosmarin, frisch, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 20 Scheiben Bacon
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fächerkartoffeln
1 Std. 5 Min
Partyähre
1 Std. 50 Min
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Meatpops
1 Std.
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Preiselburger mit Ziegenfrischkäse
2 Std.
Mini-Zupf-Pizzen
1h 45min
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 Std.
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 Std. 50 Min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1 Std.