Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blitz-Blätterteig
- 250 g Butter, in kleinen Stücken (1-2 cm), gefroren
- 320 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Wasser, kalt
- ¾ TL Salz
Füllung
- 120 g Gouda, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 100 g Peperoni, grün, eingelegt, mild, gut abgetropft, in Ringen (1 cm)
- 5 Scheiben gekochter Schinken, halbiert
- 100 g gegrillte Paprika, eingelegt, gut abgetropft, in Stücken (1 cm)
- 5 Scheiben roher Schinken
- 1 Ei, verquirlt
Kräuter-Dip
- ½ Bund gemischte Kräuter, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1203 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 Std. 40 Min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2 Std. 30 Min
Burger-Muffins
50 Min
Mozzarella-Salami-Happen
1h 45min
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Herzhafte Bonbons
40 dk
Brotkranz mit Eiern
2 Std. 20 Min
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Käse-Blätterteig-Röllchen
1 Std. 40 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35min
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min