Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 20 g Zucker
- 350 g Wasser
- 700 g Mehl
- ¼ TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 Peperoni, rot, halbiert
- 2 Zweig Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- Mehl zum Bearbeiten
- 700 g Schweinemett
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- ½ Zitrone, Bio, Schale abgerieben
- 6 EL Olivenöl
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2207 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10min
Ofen-Burger
1 Std. 45 Min
Bubble-up-Pizza
1 godz. 40 min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 godz. 40 min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 godz. 15 min
Fatayer mit Rinderhack
2h
Hot-Dog-Faltenbrot
1ωρ. 35 λεπτ.
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Cannelloni al forno
1 Std. 30 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min