Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Scheiben Blätterteig, rechteckig (à 75 g), TK, aufgetaut
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Vanillepudding (Fertigprodukt)
-
100
g Kirschen, TK, aufgetaut, abgetropft und etwas ausgedrückt
of 100 g Kirschen, TK, aufgetaut, abgetropft und etwas ausgedrückt - Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1 godz. 30 min
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min
Bananen-Schoki-Pudding
2u. 15min
Erdbeer-Brownies
2h 30min
Heidelbeer-Baiser-Quark
15 min
Vanille-Karamell-Poke-Cake
2 godz.
Quarkstrudel mit Kirschen
2u. 15min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1sa 20 dk
Spiegelei-Nester
1sa 20 dk
Erdbeer-Donauwelle
2h 30min
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1sa 20 dk
Kirschpfannkuchen mit Stracciatella-Quark
40min