Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Johannisbeeren
- 15 g Zucker
- 50 g Orangensaft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 EL Johannisbeersirup
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anis-Birnen aus dem Varoma
35 min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Aprikosen-Eis
12sa 20 dk
Birnen-Parfait
6 godz.
Omas-Lukullus-Brombeer-Becher
2h 45 min
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50 min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2h 25 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Engelsspeise
30 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min