Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Mandeln, gebrannt
- 150 g Äpfel, in Stücken
- 150 g Birnen, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1771 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant
45 Min
Johannisbeermousse
2h 25min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 Min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Quark-Mousse
5 Std.
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 Std.
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.