Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Johannisbeeren
- ½ Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 40 g Zwieback (4 Stück)
- 200 g Frischkäse
- 150 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 40 g Ahornsirup
- ½ TL Vanille, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stachelbeer-Schichtdessert
2 godz.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1u.
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Erdbeerquark mit Zitronenmelisse
10min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Früchtequark für alle
10min
Erdbeer-Quark-Dessert
15min
Johannisbeermousse
2sa 25 dk
Früchte-Dickmilch-Dessert
1u. 15min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min